ONS VOER

Aloë Vera Voor Honden En Katten – Voor Gezondere Huisdieren!

ONS VOER

HOOGWAARDIGE HONDEN- EN KATTENVOEDING

We gebruiken alleen de gespierde delen van de kip, voorzichtig gedroogd tot vleesmeel. Vervolgens wordt het toegevoegd aan het recept voor het hoogst mogelijke vleesgehalte. Tot 92% van de totale hoeveelheid eiwit komt van dierlijke oorsprong.

In FourFriends gebruiken we kip, lam, eend, wild zwijn en kalkoen - en in sommige producten een combinatie ervan. Zoek naar de symbolen op het pakket om uw favoriet te vinden .

IS ALOË VERA GOED VOOR HONDEN EN KATTEN?

Je vindt het Aloë Vera-extract in alle FourFriends-producten. Een bekende botanische plant die al eeuwen over de hele wereld wordt gebruikt. Aloë Vera zit boordevol aminozuren, vitaminen en mineralen en is daarmee een van de meest effectieve reinigingsmiddelen in de natuur. Het is vooral effectief bij het reinigen van de darm van de hond of de kat.

Het werkt ook goed als ontstekingsremmer. Het product is rijk aan mineralen zoals calcium, magnesium, zink, ijzer, selenium en kalium. Dit maakt het uitstekend voor de huid en vacht.

GLUTENVRIJ

Veel honden en katten hebben een intolerantie voor plantaardige eiwitten, of gluten zoals bekend is wanneer het uit granen komt. FourFriends is volledig vrij van gluten.

Al ons kattenvoer en snacks zijn ook graanvrij.

Derma-vacht, lam, everzwijn en kalkoen hondenvoer zijn graanvrij - alleen aardappel wordt gebruikt als een bron van koolhydraten.

DEEL DE LIEFDE

@fourfriends NL

PROEFPAKKETTEN

300g proefpakketten zijn beschikbaar voor jouw hond of kat.

ALOË VERA
HOE HET WERKT & DE VOORDELEN

LEES MEER