ONS VOER

Voor Honden – Voor Gezondere Huisdieren!

ONS VOER

SUPERFOOD 65

Het Superfood 65-assortiment omvat een selectie van recepten met het beste, vers bereide rauwe vlees dat langzaam is gekookt om de waardevolle eiwitten te beschermen, plus een mix van voedzame superfoods.

Met behulp van onze unieke Freshtrusion™ -proces hebben we recepten gemaakt met minimaal 35% vers bereide aandeel.

GRAANVRIJ

Het Graanvrije assortiment omvat een selectie van de beste vers bereide, voedzame en goed verteerbare dierlijke eiwitbronnen.

Het assortiment is samengesteld met zoete aardappel en aardappel om geschikt te zijn voor honden met graanintolerantie / gevoeligheden. Toegevoegde prebiotica MOS en FOS helpen de spijsvertering te ondersteunen, wat op zijn beurt helpt om kleinere, stevigere ontlasting te produceren.

FUNCTIONELE TRAKTATIES

Functionele traktaties voor huisdieren worden steeds populairder bij eigenaren van gezelschapsdieren die zich richten op voeding en welzijn.

We hebben 5 unieke recepten ontwikkeld die zijn samengesteld om verschillende functionele voordelen te bieden, zoals Huid en vacht, Spijsverterings, Tand-, kalmerende en Immuun. Elk Functional Treat-recept is samengesteld met minimaal 50% vers bereide eiwitbronnen.

DEEL DE LIEFDE

@fourfriends NL

PROEFPAKKETTEN

100g proefpakketten zijn beschikbaar voor jouw hond of kat.

ALOË VERA
HOE HET WERKT & DE VOORDELEN

LEES MEER