Wie zijn wij

FourFriends Petfood Nederland is gevestigd op het eiland(je) De Woude, gemeente Castricum. Het idee om dit toonaangevende Zweedse merk in Nederland te gaan verkopen ontstond toen Roy, de directeur, vanuit zijn passie voor Zweden en het gezonde leven aldaar op zoek ging naar het beste voer voor zijn Australian Labradoodles.

Wie zijn wij

Ons verhaal

FourFriends Petfood Nederland is gevestigd in Heiloo. Het idee om dit toonaangevende Zweedse merk in Nederland te gaan verkopen ontstond toen Roy Klarenbeek, de directeur, vanuit zijn passie voor Zweden en het gezonde leven aldaar op zoek ging naar het beste voer voor zijn Australian Labradoodles. Het voer met veel vlees was alleen beschikbaar in Groot-Brittannië en Scandinavië dus werd een plan bedacht om het merk van Västerås in Zweden naar Nederland te brengen.

puppies--6848.jpgWe willen allemaal graag dat onze huisdieren een gelukkig en gezond leven leiden. Hoogwaardige voeding is de sleutel, daarom worden alle FourFriends-voedingsmiddelen gemaakt van hoogwaardige ingrediënten die glutenvrij zijn.

FourFriends Premium Quality Foods bevat Aloë Vera voor een optimale gezondheid. Aloë Vera helpt het immuunsysteem en helpt ziektes voorkomen. Het maagdarmkanaal is bijzonder versterkt, wat ook een positief effect heeft op de algehele conditie van de kat of hond. Door het gebruik van Aloë Vera in onze hoogwaardige voedingsmiddelen hebben we aanzienlijk succes gezien bij het verlichten van kwalen zoals constipatie, metabole problemen, allergieën en gewrichtspijn. Wij zijn allemaal eigenaren van gezelschapsdieren, zowel in Nederland, Groot-Brittannië als in Zweden. Als u ons belt, kunt u ze vaak op de achtergrond horen. In ons bedrijf in Heiloo hebben we Australian Labradoodles. De honden en katten die op onze verpakkingen worden gebruikt, behoren allemaal tot de leden van het FourFriends-team.

Bij FourFriends waarderen we onze klanten enorm en bieden u een hoog niveau van klantenservice aan. We streven ernaar om een uitzonderlijke bezorgservice aan te bieden.

Al onze producten worden gratis verzonden (met een minimale besteding van € 50,00) en de volgende werkdag bezorgd wanneer voor 14:30 uur besteld.

DEEL DE LIEFDE

@fourfriends NL

PROEFPAKKETTEN

100g proefpakketten zijn beschikbaar voor jouw hond of kat.

ALOË VERA
HOE HET WERKT & DE VOORDELEN

LEES MEER